Snart Borre!

Årets høydepunkt er vikingmarked på Borre, og jeg gleder meg som en unge.

I dag har jeg jobbet for å skaffe boka «An Early Meal» og kortterminal til grønnsaksboden, satt etiketter på mjødflaskene, laget sitronmarmelade med hyllebærsmak, laget to honningkake-med-hasselnøtt-deiger, plukket og satt en dobbelt porsjon hylleblomstsaft, og plukket mjødurt til mjødurtsaft.
Dette blir bra!

20140625-232955-84595467.jpg

20140625-232956-84596449.jpg
Sitronmarmalade:
Hakk sitronene fra hylleblomstsaften i en kjøkkenmaskin.
Tilsett sukker og litt hyllebærsaft og kok i en kjele til marmeladen tykner og får passe konsistens

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s