Gresskarpannekaker

Uventet middagsbesøk gav anledning til å prøve nye oppskrifter og få gjort noe med gresskaret jeg hadde liggende.

Dette var et grey-gresskar. Jeg bruker sjelden halloweengresskar da de nesten ikke smaker noe.


Servert med hjemmelaget blåbærsyltetøy , villbringebærsyltetøy og jordbær-rabarbrasyltetøy, samt granskuddsirup, alt plukket og laget her i huset i sommer, gikk de ned på høykant hos både store og små.

Oppskrift:
3 dl. revet gresskar
2,5 dl. sammalt hvetemel
2 egg
3 dl. kulturmelk
2 ts. bakepulver
1 ts. natron
Krydder: kanel, ingefær, nellik, kardemomme. 2-3 ts. av de to første, ca. 1 ts. av de to siste. Ikke vær redd for å ta i, det er da det blir godt.
Stekes i smør i steikepanna.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s